Menu

Muzica rock și jocurile video

Printre puținele mele pasiuni „vinovate” se află muzica rock și jocurile video.

Am petrecut multe ore împreună cu ambele și de aceea mă bucur nespus când reușesc să le combin într-una singură, transportându-mă într-o secundă într-o lume fantastică plină de aventură și suspans, în care orice este posibil, devenind într-o secundă super-erou, vedetă rock, pilot de curse, personaj fantastic, jucător de cazino sau jucător de fotbal prin FIFA 20 .

M-am gândit că mai sunt și alții ca mine cărora le-ar plăcea să asculte câteva piese rock din toate timpurile în timp ce își testează aptitudinile de jucător, poate chiar la un cazino, printr-un Bonus de bun venit VladCazino, pentru că este super util.

Iată o listă a unor cunoscute jocuri video și piesele rock care le animă

  • Guitar Hero: Legends of Rock este unul dintre cele mai vândute jocuri video în care poți deveni tu însuti chitarist și să interpretezi melodii celebre. Slash este unul dintre personajele jocului iar printre melodiile de pe soundtrack se regăsesc „Paint It Black – The Rolling Stones”, „Sabotage – Beastie Boys”, „My Name is Jonas- Weezer”, „Rock and Roll All Nite- Kiss”, „School’s Out – Alice Cooper”, „Prayer of the Refugee – Rise Against”.
  • Need for Speed este un joc video cu curse de mașini iar printre piesele întâlnite în joc există câteva care merită incluse în top cum ar fi „In My Head- Queens Of The Stone Age”, „Almost Easy – Avenged Sevenfold”, „Blood and Thunder – Mastodon”
  • FIFA – nu cred că mai este nevoie să vorbim despre jocul video pentru că fotbalul este un sport mondial. Însă merită să amintim de soundtrack-ul care include piese ca Supermassive Black Hole – Muse, Kaleidoskope – The Prototypes, You are the one – Shiny Toy Guns. Între timp, ne pregătim pentru FIFA 20 și dacă vă grăbiți puteți face chiar o precomandă.
  • Resident Evil – este un joc de supraviețuire într-o lume horror copleșită de zombie și alte creaturi ale întunericului. Tema principală a jocului este creația „Seizure of power – Marilyn Manson” . De asemenea albumul „Made in heaven – Queen” a inspirat creatorii jocului să scrie „Made in heaven” pe spatele jachetelor personajelor Claire Redfield and Chris Redfield sau tatuajul „Mother love” al personajului Billy Coen
  • The Legend of Spyro – este o trilogie în care personajul principal este un dragon care în călătoria sa pentru a salva lumea întâlnește și luptă cu o serie de personaje fantastice. Muzica jocului este compusă și interpretată de Rebecca Kneubuhl si Gabriel Mann pe acorduri de rock alternativ.
  • Rock n’ Roll Racing – este un alt joc video cu curse de mașini cunoscut mai ales pentru reinterpretarea unor cântece rock ca „Paranoid – Black Sabbath” sau „Highway Star – Deep Purple”
  • Battlefield – este un joc de orientare și acțiune militară în care întâlnim o serie de piese rock: „I’m so sorry – Imagine Dragons”, „Ted Nugent – Stranglehold” (pe care o vom găsi și în Grand Theft Auto), „Down on the street – The Stooges”

Pe lângă jocurile video pentru playstation sau pc vei întâlni în cazinourile online o altă categorie de jocuri ca pinball sau slot care te vor face să te simți și tu ca un rock star alături de vedete și trupe legendare ca Jimmi Hendrix, Guns n Roses, Motohead, Kiss, Metallica, The Rolling Stones.

Poți încerca și tu și chiar primi un bonus dacă vrei sa-ți încerci norocul jucând online.