Menu

Pop-folk-rocker: concerte, noutăți, life-style

Conectează-te cu noi la stilurile muzicale care merită ascultate!

Suntem iubitori de muzică Pop, Rock și Folk și avem ca misiune să împărțim cu voi cele mai tari informații din lumea muzicală: știri, evenimente live și social media.

Aducem împreună artiștii romăni cu cei internaționali. Totul pentru a vă apropia de ritmurile preferate și, de ce nu, pentru a va ajuta să descoperiți artiști noi.

Pe rockband.ro există cu siguranță un viitor spectacol care vă va atrage interesul, sau o știre despre artiștii tăi preferați.

Concerte live, sau live virtual

Ia-ți informațiile despre artiștii preferați și salvează în agendă viitoarele spectacole live de la care nu trebuie să lipsești.

De la concerte de tip picnic unde te poți relaxa pe pătura întinsă pe gazon, pănă la concerte virtuale: în aceste zile, mulți artiști își difuzează spectacolele online, la care te poți conecta cu vibrațiile Pop-Rock de la tine de acasă.

Consultă rezumatul nostru cu live-uri, live-uri sportive UnibetTV fotbal live și nu pierde niciun eveniment important.

Articole din lumea muzicii

Cele mai interesante articole din lumea Pop, Rock și Folk. De acum le găsești pe toate într-un singur loc.

Te interesează ritmurile clasice, sau vrei să elimini barierele cu ajutorul muzicii moderne? De la jumătatea secolului trecut, fiecare decadă a fost reprezentată de o nouă etapă a muzicii marcată de ritmuri noi, de mesaje diferite și riff-uri surprinzătoare. Fiecare etapă își găsește un loc de cinste în articolele noastre.

Life-style, interviuri cu personalități din lumea muzicii

Stai de vorbă cu cele mai marcante personalități din lumea Pop-Rock prin intermediul interviurilor din aceasta secțiune.

Informații despre impactul social, cultural și emoțional al muzicii Pop-Rock. Pop-Rock-ul ca stare de spirit.

În timp ce citești, poți asculta playlist-urile noastre grupate, așa cum ți le-ai dorit dintotdeauna. Ești în mișcare, ai o întălnire romantică, sau cauți muzică antrenantă pentru serile pline de energie?

Intră în lumea Rockband!